החומרים:
2 בטטות בינוניות
כוס קמח
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
ארבע כפות מים
שמן או מרגרינה לטיגון
אופן ההכנה:
קולפים את הבטטות וחותכים לפרוסות. מבשלים בסיר מים עד להתרככותן ומסירים מהאש.
מסננים את הבטטות, מעבירים לקערה מועכים את הבטטות לממחה באמצעות מזלג.
מוסיפים לקערה את הקמח, המלח, הפלפל והמים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים במחבת שמן או מרגרינה, בידיים רטובות יוצרים מהתערובת לביבות שטוחות, ומטגנים את הלביבות משני הצדדים - במחבת מכוסה ועל אש נמוכה - עד להשחמה. מגישים חם.
תגובות