רביעי, כ"ב טבת התשפ"ה
נסיכת הנילוס בנוסח מרוקאי

החומרים:

1/2 ק"ג דג נסיכת הנילוס
2 חבילות קוסברה קצוצה
300 גרם גזר פרוס
500 גרם עגבניות קלופות ופרוסות
סלרי עלים, כמה שרוצים, קצוץ
5 פלפל ירוק חריף חתוך לרבעים לאורך
5 כפות פפריקה מתוקה
1-2 כפיות מלח
כפית כורכום
ראש שום מקולף
חצי כוס שמן 
 

אופן ההכנה:

פורסים את הדג לפרוסות ומסדרים בתבנית משומנת לאפיה בתנור.

את כל שאר החומרים בתוספת ליטר וחצי מים מכניסים לסיר ומבשלים כחצי שעה. לאחר מכן יוצקים את התערובת על הדג.

מכניסים לתנור לחום בינוני לשעה בערך.

(מקור לא ידוע)

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.