שבת, כ"א ניסן התשפ"ה
עוף צלוי

מצרכים:

1 עוף מספר 1
3 כפות פפריקה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אבקת שום
3 כפות שמן זית או שמן סויה רגיל

 

אופן ההכנה:

מערבבים את התבלינים עם השמן יחד עד שנוצר נוזל - טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם

מושחים את העוף בנוזל עד שהוא נצבע כולו

מניחים בתבנית ומכניסים לתנור בחום של 150 מעלות למשך 45 דקות הופכים את העוף על צידו השני ומחזירים אותו לתנור לעוד 15 דקות עד שהו שחום מכל הכיוונים.

לפני ההגשה אפשר לפזר פטרוזיליה קצוצה מעל.

ניתן להגיש עם סלט ירקות ערבי, תפ"א אפוי או אורז.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.