רביעי, ז' שבט התשפ"ה
סלט כרוב לבן בסומסום

המצרכים:

1 כרוב לבן קטן מספיק ל כ 5 מנות
100 ג"ר סומסום קלוי
2 כפות סוכר
1/4 כוס חומץ
1/2 כפית מלח
2-4 כפות שמן

 

אופן ההכנה:

חותכים את הכרוב לרצועות או קוביות
מוסיפים שמן ומלח ולשים את הכרוב עד שהוא הופך להיות רך
שופכים את המים שהצטברו
מוסיפים את החומץ הסוכר
ואת הסומסום הקלוי (ניתן לטגן אותו במחבת כם 2 כפות שמן עד שהוא מזהיב)
ושופכים על הכרוב עם השמן.
מוסיפים מלח לפי הטעם

מגישים בצלחת 10 קטנה עם עגבניית שרי ועלה של נענע.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.