רביעי, ז' שבט התשפ"ה
תפ"ע אפוי

מצרכים:

1 תפ"ע זהוב לכל סועד
1/2 כף סוכר חום
קורט קינמון

 

אופן ההכנה:

שוטפים ומוציאים את הליבה של תפ"ע באמצעות כלי המיועד לזה
מניחים על כוסית אלומיניום- מערבבים את הסוכר והקינמון ושופכים מעל לתפ"ע
מכניסים לתנור בחום של 150 מעלות למשך כ 20-30 שעה לכל היותר עד שתפ"ע רך.

מקררים ומגישים
ניתן לזלף קצפת צמחית או רגילה
או לשים 1/2 כף של ריבת תותים או דובדבנים

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.