החומרים:
1 שרוול של נסיכה חתוך כמנות 130 גר בערך כל מנה
4 פלפל אדום חתוך לקוביות
2 פלפל ירוק חריף חתוך לקוביות
קופסא של רסק עדבניות בנוני
8-10 שיני שום קצוצות
כוסברא קצוצה
1/4 כוס שמן
מלח פלפל לפי הטעם
2 כפות פפריקה מתוקה
1/2 כף פפריקה חריפה
1/2 כפית
1/2 כף סוכר
מים לפי הצורך - בערך כוס
אופן ההכנה:
מכניסים את השמן למחבת רחבה מחממים על אש גבוהה מוסיפים את הפלפלים השום והכוסברא ומטגנים עד שהם הופכים להיות זגוגיים.
מנמיכים את האש ומוסיפים את הרסק תוך כדי ערבוב ואת התבלינים כולל הסוכר ומערבבים עד שהרוטב מוכן ומבעבע טועמים ומוסיפים לפי הצורך מלח.
מכניסים את הנסיכה לתוך הרוטב מכסים ומבשלים כ 40 דקות.
מגידים בתוספת כוסברא קצוצה ומשולש לימון צהוב.
תגובות