שבת, כ"א ניסן התשפ"ה
מרק מלפפונים קר

החומרים:

1 קג מלפפונים.
2 גביעי שמנת חמוצה
מלח
פלפל
שמיר
6 שיני שום
1/2 ליטר מים לפי הצורך

 

אופן ההכנה:

טוחנים 3/4 קג מלפפונים והשום במעבד מזון עד שהם הופכים להיות מרוסקים
את הרבע הנותר קוצצים כפרוסות דקות.

מכניסים לקערה - מוסיפים מלח פלפל לבן שמיר קצוץ ואת גביעי השמנת החמוצה - מערבבים.
מוסיפים מים לפי הצורך.

מגישים בתוספת לחם קלוי.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.