רביעי, ז' שבט התשפ"ה
אורז לבן מאודה

החומרים:

כוס אורז מבורר - יבש
כוס וחצי מיים רותחים
1/2 כפית מלח דק
3 כפות שמן

 

אופן ההכנה:

מחממים את השמן והאורז על אש בנונית עד שהאורז חם כך שלא ניתן להחזיקו ביד
מוסיפים את המלח.
מערבבים מנמיכים את האש
ויוצקים את המיים הרותחים - זהירות מהאדים!!!! מערבבים

מבשלים על אש קטנה מאוד 17 דקות עם מכסה סגור - רצוי לא לפתוח את המכסה במשך הבישול.
לאחר 17 דקות מכבים את האש
משאירים את האורז עוד 5 דקות עם מכסה סגור פותחים מפוררים את האורז ומגישים.
ניתן להוסיף 1/2 כוס אפונת גינה זעירה של סנפרוסט ומשאירים עוד כמה דקות ביחד עם האורז.
בכדי שהאפונה תתרכך.

מגישים כתוספת.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.