רביעי, ז' שבט התשפ"ה
טחינה

החומרים:

טחינה גולמית - על כל כוס טחינה - 3/4 כוס מים
1/2 כפית מלח
1/2 כפית שום טחון או 1/4 כפית אבקת שום
1/4 חבילה פרוזיליה קצוצה
1/4 כוס מיץ לימון טבעי או משומר.
קורט פפריקה
כף שמן זית

 

אופן ההכנה:

שמים במעבד מזון את כל החומרים ומערבבים עד למירקם חלק
טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם.

מגישים בצלחת שטוחה עם קורט פפריקה מפוזרת מלמעלה ושמן זית עם פיתות חמות.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.