החומרים:
1 חבילה של בצק עלים
ביצה טרופה
1 כף סוכר -לבן או חום
1 קופסא מלית אוכמניות מוכנה
קמח לפיזור
נייר אפיה
אופן ההכנה:
משטחים את הבצק על מעט קמח מפוזר שלא ידבק
לוקחים את המלית עם כף ועושים מעין שורה בבצק כאשר מותירים 1/2 סמ משפת הבצק
מגלגלים את הבצק מעל המלית ועושים מעיין שרוול ממולא.
חותכים את השרוול דואגים שהבצק יהיה מהודק בכל הצדדים בכדי שהמלית לא תשפך החוצה ומעבירים לתבנית
כך ממשיכים עם שאר הבצק
מחבילה אחת אמורים לצאת כ3-4 שרוולים.
עם מברשת מורחים את הביצה על הבצק מכל הצדדים ומפזרים את הסוכר מלמעלה.
מחממים תנור ל 180 מעלות
מכניסים את התבנית ואופים במשך 40-45 דקות עד שהבצק מקבל צבע חום-זהוב.
לאחר האפיה מצננים חותכים לקוביות או מלבנים לפי הגודל הרצוי
ניתן להגיש עם גלידת וניל
תגובות