החומרים:
1 כוס אורז חום -מלא
1 כפית מלח
2 כוסות מים רותחים
3 כפות שמן
1 פלפל אדום קוביות
1 פלפל צהוב קוביות
1פלפל ירוק קוביות
פטרוזיליה קצוצה או שמיר 1/5 חבילה
אופן ההכנה:
בסיר מחממים את השמן והאורז עד שהאורז חם עד שאי אפשר להחזיקו ביד מוסיפים מלח ואת קוביות הפלפלים
מערבבים ומוסיפים את המים הרותחים - זהירות מהאדים והבעבוע.מכסים במכסה
מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה ונמוכה כ 20-25 דקות.
מכבים את האש. ומשאירים בסיר עוד 5 דקות מבלילפתוח את המכסה.
מגישים בצללחת ומפזרים פטרוזילה או שמיר מעל.
תגובות