רביעי, ז' שבט התשפ"ה
סלט עוף קר

החומרים:

4 חזי עוף מספר 1 או פילה עוף כ 1/2 ק"ג
3 גבעולי סלרי כולל העלים חתוכים לקוביות
1/4 קופסת אננס
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
5 כפות גדושות של מיונז
1/2 כף חרדל
1/2 כף קטשופ

אופן ההכנה:

מערבבים את החרדל עם 2 כפות מיונז ומושחים את העוף.
צולים את העוף או פילה העוף בתנור בחום של 150 מעלות למשך 25 דקות
מפרידים את העוף הצלוי מהעצם או לוקחים את פילה העוף חותכים לקוביות.
מערבבים את הכל יחד עם שאר המיונז והקטשופ.

מגישים על באגט או לחם כפרי עם מצע של ירקות או חסה.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.