שבת, כ"א ניסן התשפ"ה
תפוח אדמה בנייר כסף

החומרים:

לכל אדם תפ"א גדול רחוץ ונקי עטוף בנייר כסף
מלח גס

 

אופן ההכנה:

מניחים בתבנית על מצע של מלח גס את תפוחי האדמה העטופים בנייר כסף
מכניסים לתנור בחום של 150 מעלות למשך כ 45 דקות

בכדי לבדוק אם התפוח האדמה מבושל דיו יש לנעוץ קיסם ולהרגיש שהקיסם חודר בקלות ויוצא בקלות.

מגישים כמנה נפרדת או כתוספת.

ניתן לחצות את התפוח האדמה האפוי ולשים בתוכו חמאת שום קוביה או פיטריות ובצל מטוגנים או כל תוספת אחרת.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.