רביעי, ז' שבט התשפ"ה
קציפת לימון

ל-4 מנות

החומרים:

2 גביעי שמנת מתוקה או פרווה
גרידת לימון - הקליפה של חצי לימון ומיץ סחוט של הלימון
3 כפות סוכר לבן
חבילת פודינג אינסטנט בטעם וניל

 

אופן ההכנה:

מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר עד שהוא הופך להיות יציב
מוסיפים את חבילת הפודינג וממשיכים לערבב עד שהכל הופך להיות קטיפתי ואחיד
מוסיפים את גרדת הלימון והמיץ
מערבבים במהירות
יוצקים לקעריות הגשה ומצצנים למשך כ 30 דקות לפחות במקרר

מגישים עם עיטור של פרוסות קיווי ותות.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.