החומרים:
חציל קטן-בנוני 1 לכל סועד
טחינה - לפי המתכון שרשמתי כבר.
אופן ההכנה:
מחוררים את החציל שלוש ארבע פעמים עם מזלג מכל הכיוונים
שוטפים אותו
מניחים אותו בתבנית ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ 25 דקות בערך עד שהחציל מתרכך
מקלפים תחת מים זורמים ודואגים להשאיר את הזנב - הראש של החציל.
את החציל מניחים על צלחת הגשה ומנקזים את הנוזלים שיוצאים ממנו.
בנפרד מכינים טחינה ויוצקים אותה על החציל עד שהוא מכוסה לגמרי.
מגישים עם חצי לימון ירוק או צהוב.
תגובות