שבת, כ"א ניסן התשפ"ה
פילה דג מטוגן בסומסום

החומרים:

1 פילה דג במשקל של 150 גרם לכל הפחות
1 כף מרוחה של קמח
קורט מלח
1/2 כפית סומסום
מיץ לימון כ 1/4 כוס
שמן סויה לטיגון

 

אופן ההכנה:

משרים את הדג במיץ לימון למשך 4 שעות במקרר

לאחחר מכן מיבשים את הדג על ידי מגבת

מערבבים את המלח עם הקמח והסומסום ומקמחים את הדג משני הצדדים

מטגנים בשמן עמוק עד שהוא זהוב

*מגישים על מצע של חסה ועגבניה פרוסה.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.