רביעי, ז' שבט התשפ"ה
סלט מלפפונים בבצל ושמיר

החומרים:

1 ק"ג מלפפונים פרוסים עם הקליפה לעיגולים דקים - ניתן לקצוץ אותם במגימיקס
5 בצלים בנונים פרוסים לפרוסות - גם במגימיקס
1/2 חבילה שמיר קצוץ
1/2 כוס חומץ לבן
3 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
1/2 פלפל אדום קוביות לקישוט

אופן ההכנה:

מערבבים את הכל ומניחים במקרר למשך כמה שעות
מגישים בצלחות קטנות אישיות ומפזרים מלמעלה קוביות פלפל אדום.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.