רביעי, ז' שבט התשפ"ה
שניצל עוף בפרורי לחם

החומרים:

חזה עוף לאדם
2 כפות גדושות פרורי לחם - צלחת אחת
1 כף קמח + קורט מלח מעורבב צלחת שניה
1/3 ביצה טרופה לכל שניצל צלחת שלישית
שמן לטיגון חם במחבת בנונית או סיר בנוני כדי שהשניצל יהיה מכוסה בשמן

 

אופן ההכנה:

מקמחים את חזה העוף בקמח והמלח צלחת 1
טובלים בביצה הטרופה צלחת 2
מנענעים מעט בכדי שהשניצל לא יהיה רטוב מידי
ומעבירים לצלחת ה 3 פרורי הלחם מחזקים את פרורי הלחם ע"י הידוק

מטגנים בשמן עמוק עד שהשניצל משחים.

מגישים עם פלח לימון בצלחת גדולה על מצע חסה.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.