רביעי, ז' שבט התשפ"ה
פסטה בעגבניות מיובשות

החומרים:

פסטה מכל סוג מבושלת ע"פ אופן ההכנה הרשום על השקית
1/2 חבילה בזיליקום קצוץ
4 כפות שמן זית
1 כפית גדושה שום
1/4 כפית מחוקה מלח
1/2 קופסא של עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות
3 כפות טבעות זיתים שחורים מגולענים

אופן ההכנה:

פסטה מכל סוג מבושלת ע"פ אופן ההכנה הרשום על השקית
במחבת קטנה מחממים את השמן זית-שום-מלח-עגבניות מיובשות-בזיליקום וזיתים מטגנים קצת עד שהם הופכים להיות מזוגגים.

מערבבים את כל המצרכים המוכנים יחד
מגישים בתוספת גבינת פרמזן מגורדת.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.