רביעי, ז' שבט התשפ"ה
מרק עוף מסורתי

החומרים:

עוף שלם חתוך ל - 8 שטופים
2 גזרים גדולים קלופים
1 בצל גדול
ראש סלרי קטן ללא העלים
4 תפוחי אדמה קלופים
1/2 חבילת פטרוזיליה
1/4 חבילת שמיר
1 כף מלח
1/2 כפית פלפל לבן
4 כפות שמן
2.5 ליטר מים

אופן ההכנה:

מכניסים את כל המצרכים בסיר גדול מרתיחים טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם
מבשלים על אש קטנה למשך 45 דקות - שעה.

מגישים בליווי איטריות דקות-שקדי מרק - או קניידלך (קופתאות מצה).

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.