שבת, כ"א ניסן התשפ"ה
עוגת סולת ודבש

החומרים:

חצי כוס סוכר
שש ביצים
חצי כוס שמן
כוס דבש
2 שקיות סוכר וניל

אופן ההכנה:

להקציף את הביצים והסוכר ולהוסיף חצי כוס שמן בהדרגה - כוס דבש ושני שקיות סוכר וניל

בקערה נפרדת 2 כוסות מיץ תפוזים + כוס אחת של סולת - גרידת לימון, כף אחת קינמון, 2 כוסות קמח תופח - אוסם שקית אחת קוקוס וכוס אגוזי מלך קצוצים. לערבב את 2 הקערות עד לקבלת מרקם אחיד

לאפות בתנור בחום של 150 מעלות למשך 45 דקות

 

סירופ: 1 כוס סוכר + 1.1/2 כוס מים לבשל על אש קטנה עד שהוא הופך להיות מעובה לערבב עם כף עץ במהלך הבישול

לצקת את הסירופ על העוגה האפויה

(המתכון של איריס, הוגש ע"י השף אדם הובר).





 

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.