רביעי, ז' שבט התשפ"ה
עוגת קרם-שניט ב10 דקות

החומרים:

עלי קרם שניט מוכנים 2 יחידות
2 קופסאות שמנת להקצפה
3-4 כפות סוכר גדושות
1 קופסת פודינג בטעם וניל
חצי כוס חלב
1/2 שקית אבקת סוכר

 

משך זמן הכנה כ-10 דקות

אופן ההכנה:

מניחים את אחד העלים בתבנית בגודל העלה
בנפרד מקציפים את השמננת המתוקה והסוכר עד שהיא מתקשה קצת
מוסיפים את אבקת פודינג הוניל וחצי כוס חלב
וממשיכים לערבב עד שהמחית מעודנת וללא גבישים.

מורחים את הקרם שנוצר על גבי העלה הראשון ןעליו מניחים את העלה השני...מעל מפזרים אבקת סוכר
מקררים במקרר...
ומגישים קר - גם יותר קל ונוח לחתוך - יש להשתמש בסכין משוננת על מנת להשיג תוצאות טובות יותר בחיתוך.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.