רביעי, ז' שבט התשפ"ה
מטבוחה

חומרים:

5 עגבניות תמר גדולות ללא קליפה
5 שיני שום
5 פלפלים צבעוניים ללא קליפה
2 פלפלים ירוקים חריפים ללא קליפה
ניתן להוריד את הקליפות ע"י הכנסת הפלפלים והעבניות בשקית סגורה ךמיקרו למשך 2 דקות.
קופסא קטנה 100 גר רסק עגבניות
רבע כוס שמן
מלח,כמון,פפריקה מתוקה או חריפה לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

חותכים את כל המצרכים לקוביות מכניסים לסיר בנוני עם השמן ומבשלים על אש קטנה במשך כחצי שעה עד לריכוך הפלפלים.

מוסיפים את הרסק והתבלינים ומביאים לרתיחה נוספת.

מצויין כבסיס לשקשוקה.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.