רביעי, ז' שבט התשפ"ה
לביבות עם אפונה ואבוקדו

החומרים:

2 תפוחי-אדמה (600 גרם)
אבוקדו
כוס אפונה מופשרת
4 שיני שום
חצי כוס קמח מלא
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

קולפים את תפוחי-האדמה, חותכים לרבעים או לשמיניות, ומבשלים בסיר מים כחצי שעה, עד להתרככות.

מסננים את תפוחי-האדמה ומעבירים לקערה. מוסיפים את האבוקדו ומועכים עד לקבלת תערובת חלקה.

מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.

בידיים רטובות יוצרים מהתערובת לביבות שטוחות, ומטגנים משני הצדדים על אש נמוכה עד להשחמה.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.