רביעי, ז' שבט התשפ"ה
סלט שומר ורוקפור

מספר מנות: 8 מנות

חומרים:

1/2 חסה אמריקאית
4 ראשי שומר בינוניים
פילה מ 2 תפוזים אחד תפוז אדום ואחד רגיל
מיץ מלימון 1
100 גרם זיתים שחורים מגולענים מסוג קלמטה
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס גס
2-3 עלי נענע קצוצים דק
140 גרם רוקפור

אופן ההכנה:

1.קוצצים את החסה לרצועות דקות
2.מסירים מהשומר את החלק התחתון (הקשה), שוטפים היטב ופורסים דק גם כן לרצועות.
3.מערבבים בקערה- שומר, תפוזים, מיץ לימון, זיתים, שמן זית מלח ופלפל שחור ועלי נענע קצוצים.
4.מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר מספר שעות לספיגת טעמים. לאחר קירור,מוציאים קצת מהנוזלים- טועמים ומשפרים תיבול.
5.בהגשה מפוררים גבינת רוקפור מעל הסלט.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.