רביעי, ז' שבט התשפ"ה
עוף ברוטב שום ופטריות

החומרים:

6 חזות עוף (או עוף במשקל כ1-1.5- ק"ג חתוך לחלקים)
1/3 כוס קמח
מלח ופלפל
2-3 כפות שמן זית
6 שיני שום קלופות
קופסת פטריות חתוכות לרבעים
1/3 כוס חומץ בלזמי
כוס מרק עוף צח
1 עלה דפנה גדול
1/2 כפית טימין יבש 

 

אופן ההכנה:

לתבל את הקמח במלח ופלפל.

לטבול את העוף בתערובת ולנער ממנו קמח עודף.

לחמם את השמן בחום בינוני לטגן את העוף עד שחום בצד אחד, להוסיף את השום והפטריות, להפוך את העוף ולהמשיך לבשל עד שהפטריות מבושלות והעוף חום גם בצידו השני.

ניתן לשפוך את שארית השמן. להוסיף את החומץ, מרק העוף, עלי הדפנה והטימין, לכסות ולהמשיך להרתיח על אש קטנה למשך כ25- דקות.

(מקור לא ידוע)

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.