החומרים:
עוף בינוני, חתוך לחתיכות קטנות
בצל גדול חתוך
מרגרינה או שמן לטיגון
כף מלאה פלפלים אדומים חריפים
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כמות
1.4 כפית ג'ינג'ר
1/4 כפית קרדמון
1/2 כפית רוזמרין טחון
1/4 כפית שום כתוש
מספר שיני שום מגורדות
קופסא קטנה רסק עגבניות
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד שזהוב קמעה, להוסף את ה פלפלים האדומים החריפים, פלפל שחור, כמון, ג'ינג'ר, קרדמון. להמשיך לטגן ביחד על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב מידי פעם.
להוסיף את רסק העגבניות, להכניס את העוף ולערבב עם 2 כוסות מים, ולבשל על אש בינונית למשך כשעתיים.
חצי שעה לפני שהעוף מוכן, להוסיף את שיני השום.
להגיש את העוף במרכזו של לחם אינג'רה או על לחם בסגנון מערבי.
(מקור לא ידוע)
תגובות