רביעי, ז' שבט התשפ"ה
עוף לאניני טעם

החומרים:

1 עוף שלם
1/4 מרגרינה מומסת
1 לימון
אורגנו
מלח, פלפל שחור 
 

אופן ההכנה:

ממיסים את המרגרינה ומורחים את העוף מכל צדדיו.

חותכים את קצוות הלימון משני צדיו ועושים X עמוק. מחדירים את הלימון השלם לתוך העוף (לטוסיק).

בוזקים אורגנו, פלפל שחור ו/או פפריקה אדומה ומעט מלח.

אם רוצים מניחים את הירקות מסביב לעוף בצורה יפה.

אופים כשעה ורבע עד שעה וחצי כאשר באמצע האפיה הופכים את העוף לצידו השני. לא לדאוג, הלימון מפריש את כל המיצים החוצה והעוף שוחה ברוטב חמצמץ/עדין.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.