החומרים:
עוף שלם מחולק (פרט לחזה) או 3 כרעיים - שטופים היטב ומיובשים בעזרת מגבות נייר
בצל קטן מקולף ושלם
פפריקה מתוקה
פלפל
אבקת מרק עוף
2-3 כפות שמן
סיר בעל קוטר רחב אשר יכול להכיל את העוף בשכבה אחת
אופן ההכנה:
מחממים את הסיר עם השמן על אש גבוהה ומניחים את חתיכות העוף ואת הבצל.
מטגנים היטב והופכים כאשר העוף הופך לזהוב אדמדם.
מטגנים גם את הצד השני ומוסיפים את התבלינים תוך פיזור על כל חתיכות העוף.
שופכים מעל כחצי כוס מים. מכסים ומעבירים לאש קטנה.
משך הבישול שעתיים עד שעתיים וחצי. יש להפוך מדי פעם את חלקי העוף ובמידת הצורך, להוסיף מעט מים.
מי שאוהב לכרסם את עצמות העוף, העצמות יוצאות רכות וטעימות
(מקור לא ידוע)
תגובות