החומרים:
קוביות חזה עוף
קוביות בצל
פרוסות גזר
מעט כורכום
פרוסות סלרי אמריקאי
פפריקה אדומה חריפה
מלח
פלפל שחור
תבלין גריל
אפונה ירוקה קפואה
אופן ההכנה:
לחמם שמן במחבת או בסיר רחב.
לטגן את הבצל עד השחמה ולהוסיף את הכורכום, גזר, סלרי, חזה עוף, פפריקה, מלח, פלפל ותבלין הגריל. לערבב, לכסות ולבשל כ- 10 דקות על אש בינונית.
להוסיף אפונה ירוקה קפואה ולבשל כ5- דקות נוספות.
פשוט וטעים. מתאים לתוספת לאורז או ספגטי.
תגובות