רביעי, ז' שבט התשפ"ה
חזה עוף עם ירקות

החומרים:

קוביות חזה עוף
קוביות בצל
פרוסות גזר
מעט כורכום
פרוסות סלרי אמריקאי
פפריקה אדומה חריפה
מלח
פלפל שחור
תבלין גריל
אפונה ירוקה קפואה 
 

אופן ההכנה:

לחמם שמן במחבת או בסיר רחב.

לטגן את הבצל עד השחמה ולהוסיף את הכורכום, גזר, סלרי, חזה עוף, פפריקה, מלח, פלפל ותבלין הגריל. לערבב, לכסות  ולבשל כ- 10 דקות על אש בינונית.

להוסיף אפונה ירוקה קפואה ולבשל כ5- דקות נוספות.

פשוט וטעים. מתאים לתוספת לאורז או ספגטי.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.