רביעי, ז' שבט התשפ"ה
עוף ממולא

החומרים:

עוף שלם קטן
קוביות בצל
קוביות גזר
פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס אורז
1 כוס מים
מעט אבקת מרק עוף
פלפל שחור
שמן
פפריקה אדומה וחריפה
תבלין גריל 
 

אופן ההכנה:

לטגן קוביות בצל עד השחמה ולהוסיף גזר, פטרוזיליה ואורז. לטגן מעט ביחד.

להוסיף מים, אבקת מרק ופלפל שחור ולבשל עד שהמים נגמרים.

למלא את העוף במלית, ולתפור את העוף בחוט ומחט.

לבשל בסיר גדול בתוך מרק ירקות, או בסתם מים עם אבקת מרק עוף.

להוציא את העוף מהמרק ולהניח בתבנית אפיה.

לערבב שמן, פפריקה ותבלין גריל, ולמשוח את העוף בתערובת.

לאפות בחום גבוה עד להשחמה.

גיוונים: אפשר להוסיף למלית גם 1 כף גרעינים שחורים קלויים.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.