רביעי, ז' שבט התשפ"ה
עוף ברוטב עגבניות ופלפלים

החומרים:

5 חלקי כרעיים (או כל חלק אחר של עוף שאוהבים)
2 כפות רסק עגבניות
5 שיני שום
1 פלפל ירוק גדול מתוק וחתוך לרצועות
2 פלפלים חריפים שלמים (זה עושה טעם נפלא לרוטב)
2 כוסות מים
2 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
פפריקה אדומה 
 

אופן ההכנה:

לשטוף היטב את חלקי העוף ולשים בצד.

בסיר רחב לבשל את הרוטב: שמן, מים, שום, תבלינים, רסק עגבניות, פלפלים, להביא לידי רתיחה, להוסיף את חלקי העוף ולבשל על אש גבוהה עוד כעשר דקות ולאחר מכן על אש נמוכה כחצי שעה.

כתוספת מומלץ אורז לבן מבושל - גם למראה וגם לטעם.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.