החומרים:
כוס או כוס ורבע אורז נקי
רוטב סויה
פפריקה
אורגנו
בזיל
שום
מעט פפריקה חריפה
עוף מחולק לשני חצאים, או בכל חלוקה אחרת
רוטב ברביקיו מוכן (של היינז לדוגמא)
אופן ההכנה:
מניחים את האורז בתבנית ושופכים מעליו את התבלינים ורוטב הסויה ומערבבים. מעל האורז שמים שני חצאי עוף, מרוחים ברוטב הברביקיו. יש למרוח את שני הצדדים.
שמים מספיק מים בתבנית בכדי שיכסה בסנטימטר את האורז. להכניס לתנור לשעה וחצי בחום בינוני. להשגיח שיש מספיק מים. האורז יוצא משמין וטעים. ללקק את האצבעות.
תגובות