רביעי, ז' שבט התשפ"ה
קציצות

החומרים:

1/2 ק"ג בשר טחון
2 תפוחי אדמה בינוניים
2 בצלים קטנים
2 גזרים בינוניים
ביצה
פירורי לחם
פטרוזיליה
מעט מלח 
 

אופן ההכנה:

מוסיפים לבשר את תפוחי האדמה, הבצלים והגזרים מרוסקים בפומפייה דקה. מוסיפים ביצה, פירורי לחם לפי הצורך (שהעיסה תהיה רכה) ואת התבלינים.

במחבת מעט שמן וככוס וחצי מים. מוסיפים פלפל שחור ומעט אבקת מרק עוף. לאחר רתיחה מוסיפים את הקציצות עד שרוב המים מתאדים.

אפשר להוסיף לרוטב 2 כפות רסק עגבניות.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.