החומרים:
2 חצילים מוארכים (להשתדל בלי הגרעינים) - לחצות לעיגולים. כל שתי פרוסות לא עד הסוף (כמו הרמוניקה)
1/2 ק"ג בשר טחון - להכין אותו כמו שמתבלים לקציצות בשר.
ביצה
קמח
5 שיני שום
2 עגבניות מגורדות
3 כפות רסק עגבניות
מלח ופלפל
1 כף מרק עוף
1/2 לימון סחוט
1 כפית סוכר
אופן ההכנה:
למלא את החצילים בבשר טחון, לטבול את החציל הממולא בביצה וקמח ולטגן.
לרוטב:
במחבת גדולה לחמם מעט שמן ולטגן את השום. להוסיף את העגבניות מגורדות, הרסק עגבניות, מלח, פלפל, עוף, לימון וסוכר. לבשל כרבע שעה.
לסדר את החצילים הממולאים בסיר רחב ושטוח ולשפוך את הרוטב על החצילים. להמשיך לבשל כחצי שעה נוספת על אש קטנה.
תגובות