רביעי, ז' שבט התשפ"ה
דג בקלה מטוגן

החומרים:

דג בקלה פרוס (לפי כמות הסועדים)
3 שיני שום
1.5 כפות רסק עגבניות
3/4 כוס חומץ
קורט מלח
1 כוס קמח

 

אופן ההכנה:

דג:

לחמם שמן עמוק במחבת. לקחת דג בקלה פרוס (לפי כמות הסועדים). לטבול הדג בקמח ולאחר מכן לטבול בביצה המתובלת במלח ופלפל שחור. לטגן הדג, ולהניח בצד. 

וינגרה:

בתוך סיר עמוק, להוסיף את החומרים ולבשל על אש בינונית.

לערבב כל הזמן עד לקבלת בלילה סמיכה.

להוריד מהלהבה ולהוסיף את השמן בו טיגנו את הדג  כמובן לא את כל כמות השמן - רק מעט!, לתוך הוינגרה - התחמיץ - על צלחת שטוחה להגיש את הדג ולצידו מעט מהרוטב.

האמינו לי - אחלה רוטב לדג.

כמובן להגיש חם!

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.