שבת, כ"א ניסן התשפ"ה
דג לוקוס מרוקאי

החומרים:

4-5 פלפלים אדומים יבשים חריפים
פרוסות של דג לוקוס (לפי מספר הסועדים)
קוסברה קצוצה (לא להתקמצן - הרבה)
4-5 שיני שום גדולות, מקולפות וחצויות
פפריקה אדומה
3/4 כוס שמן
1/4 כפית כמון
מלח
1/4 כפית כורכום 
 

אופן ההכנה:

להניח בסיר עם מעט שמן:

שכבה ראשונה:  להניח שכבה של הפלפלים האדומים החריפים.

שכבה שניה: להניח את פרוסות הדג.

שכבה שלישית:  לפזר מעל: קוסברה (מומלץ הרבה), שיני שום, ותבלינים לכסות במים עד גובה הדג. להרתיח על אש גדולה, עם ההרתחה להנמיך הלהבה ולפתוח מעט מהסיר.

להשאיר על להבה נמוכה.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.