שבת, כ"א ניסן התשפ"ה
שעועית ירוקה בשקדים פרוסים

החומרים:

1 חבילה שעועית (סנפרוסט)
250 גרם שקדים קלויים טחונים
מיץ מלימון אחד 
 

אופן ההכנה:

את השעועית שמים במים שהומלחו לרתיחה קלה עד שהשעועית נעשית רכה (אבל לא רכה מדי).

מסננים את המים ומחזירים את השעועית לסיר.

בסיר אחר מטגנים קצת מרגרינה, מוסיפים את השקדים הקלויים והטחונים, מוסיפים את מיץ הלימון, מערבבים קצת, ואת כל הרוטב הזה מפזרים על השעועית (ככל ששמים יותר שקדים.. זה יותר טעים).

טעים גם לאלה שלא אוכלים ירקות מבושלים!

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.