החומרים:
חבילת גרגרי תירס קפוא
תפוחי אדמה
ביצים
בשר מס' 5 או 6 חתוך לקוביות או שלם
תבלינים: כמון, מלח, פלפל, פפריקה
3 שיני שום גדולות (שלמות)
שמן
אופן ההכנה:
בתחתית הסיר שמים את גרגירי התירס ומוסיפים מעל תפוחי אדמה, ביצים, בשר.
מתבלים בתבלינים, שום והרבה שמן.
גיוונים:
ניתן להוסיף שקית אורז או שקית עם גרגירי חיטה (לעשות בשקית מעט חורים עם מזלג).
אורז: מרק עוף, שמן, מים, אפשרי מעט כורכום, ושן שום. אפשרי להוסיף לאורז קוביות בשר.
חיטה: שמן, מרק עוף, מים, פפריקה ושן שום.
אפשרי להוסיף לחיטה רצועות שניצל או קוביות בשר.
(מקור לא ידוע)
תגובות