רביעי, ז' שבט התשפ"ה
חמין תירס

החומרים:

חבילת גרגרי תירס קפוא

תפוחי אדמה

ביצים

בשר מס' 5 או 6 חתוך לקוביות או שלם

תבלינים: כמון, מלח, פלפל, פפריקה

3 שיני שום גדולות (שלמות)

שמן 
 

אופן ההכנה:

בתחתית הסיר שמים את גרגירי התירס ומוסיפים מעל תפוחי אדמה, ביצים, בשר.

מתבלים בתבלינים, שום והרבה שמן. 
 

גיוונים:

ניתן להוסיף שקית אורז או שקית עם גרגירי חיטה (לעשות בשקית מעט חורים עם מזלג).

אורז: מרק עוף, שמן, מים, אפשרי מעט כורכום, ושן שום. אפשרי להוסיף לאורז קוביות בשר.

חיטה: שמן, מרק עוף, מים, פפריקה ושן שום.

אפשרי להוסיף לחיטה רצועות שניצל או קוביות בשר.   
 

(מקור לא ידוע)

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.