שבת, כ"א ניסן התשפ"ה
עוגת גבינה

החומרים

חלמונים x 6
גבינה לבנה 5% x 3
שמנת חמוצה x 1
כפות קורנפלור x 5
חצי שקית פודינג וניל
כוס סוכר  x 1  

 

אופן ההכנה: 

להקציף את החלבונים עם 1/4 כוס סוכר לקצף קשה

לערבב בנפרד את שאר החומרים

בסוף להוסיף בעדינות את הקצף הלבן

לאפות בתבנית עגולה 26 בחום בינוני כשעה - שעה וחצי

אם מתחיל להשחים יותר מדי אז לכסות עם נייר כסף

העוגה מוכנה כשהיא לא רוקדת כשמזיזים אותה ואפשר לבדוק גם עם קיסם

 

ציפוי  

להקציף שמנת מתוקה + 1/2 כוס חלב + 2 כפות סוכר + חצי שקית פודינג וניל

למרוח על העוגה לאחרר שהתקררה היטב

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.