החומרים
חלמונים x 6
גבינה לבנה 5% x 3
שמנת חמוצה x 1
כפות קורנפלור x 5
חצי שקית פודינג וניל
כוס סוכר x 1
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים עם 1/4 כוס סוכר לקצף קשה
לערבב בנפרד את שאר החומרים
בסוף להוסיף בעדינות את הקצף הלבן
לאפות בתבנית עגולה 26 בחום בינוני כשעה - שעה וחצי
אם מתחיל להשחים יותר מדי אז לכסות עם נייר כסף
העוגה מוכנה כשהיא לא רוקדת כשמזיזים אותה ואפשר לבדוק גם עם קיסם
ציפוי
להקציף שמנת מתוקה + 1/2 כוס חלב + 2 כפות סוכר + חצי שקית פודינג וניל
למרוח על העוגה לאחרר שהתקררה היטב
תגובות