רביעי, ז' שבט התשפ"ה
עוגת גבינה נוסח קפולסקי

חומרים:

4 גבינה לבנה 9% (ק"ג גבינה)
21 גרם ג'לטין
1 כוס מים רותחים
2 שמנת מתוקה
כוס סוכר
קופסת מחית אוכמניות כחולות

אופן ההכנה:

ממיסים את הג'לטין בכוס מים רותחים ומקררים
מקציפים את השמנת מתוקה
מערבבים את הגבינה + הסוכר
מערבבים הכול יחד
מרפדים תבנית מס' 26 ב- 150 גרם ביסקוויטים טחונים+100 גרם חמאה

שופכים מעל את תערובת הגבינה מכניסים למקרר ל- 24 שעות (רצוי אפילו 36 שעות) לאחר הקירור משטחים למעלה את קופסת מחית האוכמניות .

 עוגת גבינה "קפולסקי" / סמדר ז"ל

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.