שבת, כ"א ניסן התשפ"ה
עוגת גבינה אפויה

חומרים:

3 גבינה לבנה 9% (750 גרם)
1 כוס סוכר
6 ביצים
3 כפות קורנפלור
1 כף אינסטנט פודינג וניל
3 סוכר וניל
 

אופן ההכנה:

 להקציף את החלבונים + כוס הסוכר, לאחר ההקצפה להוסיף 6 חלמונים, 3 כפות קורנפלור, 1 כף פודינג וניל, 3 גבינה 9% , 3 סוכר וניל ...

לערבב הכל ולאפות בתבנית מס' 24-26
בתחתית התנור להניח תבנית עם מים רותחים.
אפיה ב- 180 מעלות כ- 45 דקות עד שהעוגה משחימה ומתייצבת.
* תבנית 24 היא יוצאת גבוהה

 

קרם: אופציה 1

1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל (פחות הכף)
1 כוס חלב

קרם: אופציה 2

3 שמנת חמוצה
1/3 כוס סוכר


לערבב ולשפוך על העוגה 5 דקות אחרי היציאה מהתנור.
אם משתמשים בקרם הזה אז בעוגה להוסיף עוד כף קורנפלור
במקום האינסטנט פודינג וניל (חבל לפתוח קופסה)

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.