מרכיבים:
2 שמנת מתוקה
2 אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות חלב
1/2 כוס סוכר
לטעם מוקה ניתן להוסיף ככף נס קפה.
לטעם ריבת חלב במקום הסוכר להוסיף 4 כפות ריבת חלב
לטעם פירות יער להחליף את הפודינג וניל בפודינג בטעם פרות יער
בקיצור אפשר לגוון (:
אופן ההכנה:
מקציפים הכול יחד... כשהקרם יציב מוסיפים 2 גבינה לבנה 9%) 500 גרם)
מסדרים שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב+תמצית רום... מעל מורחים חצי מכמות הקרם שוב שכבה של ביסקוויטים ומעל את החצי הנותר.
שכבה עליונה גנאש שוקולד:
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
מחממים רק עד המסה
מקררים ושופכים על העוגה
מכניסים לקירור לכמה שעות שהעוגה תתייצב.
תגובות