שבת, כ"א ניסן התשפ"ה
עוגת גבינה קרה

מרכיבים:
2  שמנת מתוקה
2  אינסטנט פודינג וניל
 2 כוסות חלב
1/2 כוס סוכר

  לטעם מוקה ניתן להוסיף ככף נס קפה.

לטעם ריבת חלב במקום הסוכר להוסיף 4 כפות ריבת חלב

לטעם פירות יער להחליף את הפודינג וניל בפודינג בטעם פרות יער

בקיצור אפשר לגוון (: 

 

אופן ההכנה:

מקציפים הכול יחד... כשהקרם יציב מוסיפים 2 גבינה לבנה 9%) 500 גרם)

מסדרים שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב+תמצית רום... מעל מורחים חצי מכמות הקרם שוב שכבה של ביסקוויטים ומעל את החצי הנותר.

שכבה עליונה גנאש שוקולד:

1 שמנת מתוקה

200 גרם שוקולד מריר

מחממים רק עד המסה

מקררים ושופכים על העוגה

מכניסים לקירור לכמה שעות שהעוגה תתייצב.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.