החומרים:
250 גרם ביסקוויטים פתי בר (נשאר עודף)
500 גרם גבינה 9%
2 שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
לערבב את הגבינה עם הסוכר והסוכר וניל
להקציף 2 שמנת מתוקה ולאחד עם הגבינה
להרטיב את הביסקוויטים במעט חלב לסדר בתבנית
להניח מעל מחצית מקרם הגבינה מעל שוב שכבה של ביסקווטים ומעל את המחצית השניה של הקרם
למעלה ניתן לגרר שוקולד מריר או להניח תותים או פרי אחר.
* בחלב שטבלתי את הפתי בר הוספתי פינה קולדה
1/3 כוס חלב + 1/3 כוס פינה קולדה.
* לילה במקרר עושה טוב לעוגה.
תגובות