רביעי, כ"ב טבת התשפ"ה
עוגת שוקולד ב 2 שניות

מצרכים

1/2 2כוסות קמח תופח של אסם
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
שתי כוסות סוכר
4\3 כוס קקאו
4\3 כוס שמן
כוס מים פושרים
4 ביצים

 

בקערה מכניסים את כל החומרים ומערבבים
עד שנוצרת תערובת חלקה בלי גושים

ואופים בתנור בחום של 170 מעלות בערך חצי שעה

דוקרים את העוגה עם קיסם או שיפוד ואם הוא יוצא נקי סימן שהעוגה אפויה.

 אופציות לציפוי
שוקו - שלוש כפות שוקולית 1/2 כפית קפה כף גדושה סוכר רבע כוס יין אדום מתוק
כדי שהעוגה תצא לחה ורטובה

ציפוי שוקולד
להמיס שוקולד עם מרגרינה ביחס של 100 גרם שוקולד - 1/4 חבילה מחמאה ולצפות את העוגה.

תגובות

תוכן התגובה הינו שדה חובה.